Skip to main content

TERRASKUSSENS


Als je horeca ondernemer bent weet je als geen ander dat terraskussens je terras een stuk aantrekkelijker maken. Niet alleen ziet het er gezelliger uit, je gasten zitten ook comfortabel en dat betekent dat ze langer gebruik maken van je terras. Heb je een horeca onderneming en ben je op zoek naar terraskussens op maat? Kies een kleur, stof, vulling en afwerking die helemaal past bij jouw bedrijf en je terras wordt onweerstaanbaar! Als variatie op de uitstraling van je terras of om te wisselen in seizoenen kun je ook kiezen voor tweezijdige terraskussens.

Wil je dat je gasten ook in het voorjaar of najaar kunnen genieten van jouw terras? Kies dan voor verwarmde kussens die qua warmte ingesteld kunnen worden op persoonlijke voorkeur. Veel voordeliger dan terrasverwarming en net zo comfortabel!

Stoffen voor terraskussens

Kussens die op een terras worden gebruikt moeten tegen een stootje kunnen. Tenslotte worden ze dagelijks veelvuldig gebruikt en liggen ze soms in weer en wind. De stoffen voor onze terraskussens zijn daarom waterafstotend, vuilafstotend, schimmelwerend en eenvoudig schoon te houden. Regenwater trekt er niet in en zonlicht heeft er geen vat op. Uiteraard kun je kiezen voor veel verschillende kleuren en patronen. Wil je terraskussens in de kleur van je huisstijl of kies je voor lekker fel en vrolijk? Kijk bij Stoffen voor meer informatie.

Vulling voor terraskussens

Als je terraskussens wilt laten maken kies je natuurlijk niet alleen uit diverse stoffen. Ook de vulling moet gekozen worden en die keuze is belangrijk. Natuurlijk wil je dat je gasten comfortabel zitten, tenslotte wil je hen zo lang mogelijk bedienen. Daarom is de juiste vulling belangrijk. Kies je voor stevig en licht materiaal dat snel de oude vorm weer aanneemt of vind je snel drogende en waterdoorlatende terraskussens belangrijk? Kijk bij Vulling voor meer informatie.

Afwerking van terraskussens

Als horecabedrijf met een terras wil je opvallen en comfort bieden. Natuurlijk is uitstraling en kleur belangrijk, maar ook herkenbaarheid en identiteit. Wil je graag een chique tintje geven aan je terraskussens? Laat dan je eigen logo erop borduren. Wij verzorgen je geborduurde logo graag in alle mogelijke kleuren. Ook kunnen we klittenband, elastiek of koordjes in je terraskussens verwerken om ze aan je stoelen te bevestigen. Zo zullen ze niet snel wegwaaien of verschuiven. Kijk bij Afwerking voor meer informatie.

Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs? Wij hebben producten voor elk budget, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Outdoorkussens maakt ook loungekussens, ligbedkussens, tuinkussens, sierkussens, bootkussens, caravankussens, zitzakken en verwarmde kussens op maat.