Skip to main content

TUINKUSSENS


Bieden je tuinkussens niet meer het comfort dat je gewend was en wil je een compleet nieuwe set? Zijn een paar van je huidige tuinkussens niet meer zo mooi en kun je geen nieuwe meer bijkopen? Wat is er dan leuker dan zelf een volledig nieuwe set te ontwerpen bij Outdoorkussens? Bij ons vind je de mooiste stoffen, de leukste patronen en de zachtste materialen. Bovendien kun je rekenen op een perfecte afwerking en blijvende kwaliteit.

Ontwerp nu je eigen nieuwe tuinset en kies voor kleuren die je tuin een volledig nieuwe uitstraling geven. Geniet van je eigen ontwerp en creëer een zithoek in je tuin die uitnodigt om even lekker te ontspannen.

Stoffen voor tuinkussens

Voor het ontwerpen van een hele nieuwe set tuinkussens hebben wij de leukste stoffen met de mooiste patronen. Al onze stoffen voelen heerlijk zacht en comfortabel aan en ze pillen niet. Natuurlijk zijn de stoffen voor onze tuinkussens geschikt voor gebruik buitenshuis. Dat betekent dat ze waterafstotend, vuilafstotend en schimmelwerend zijn. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te houden. Zo kun je elke keer weer volop genieten van je eigen comfortabele tuinkussens. Kijk bij Stoffen voor meer informatie.

Vulling voor tuinkussens

Als je regelmatig op je tuinstoel zit wil je natuurlijk wel een comfortabel tuinkussen waar je uren in kunt zitten. Daarom is het belangrijk te bekijken wat voor jou het beste zit. Kies je voor lekker zachte kussens of houd je liever van stevig? Wil je de kussens buiten kunnen laten liggen in een regenbui of zit je vaak overdekt en maakt dat niet uit? Wat je ook kiest, zitcomfort is belangrijk maar ook praktisch gebruik. Kijk bij Vulling voor meer informatie.

Afwerking van tuinkussens

Als je een set tuinkussens ontwerpt kijk je uiteraard als eerste naar het soort stof dat je wilt en de uitstraling van je kussens. Als tweede is het van belang de juiste vulling te kiezen. Maar ook de afwerking van jouw eigen tuinkussens is belangrijk. Een tuinkussen met je eigen borduurwerkje bijvoorbeeld maakt je kussen net even iets mooier. Ook een praktische afwerking is belangrijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor koordjes om je tuinkussen vast te maken aan je stoel. Kijk bij Afwerking voor meer informatie.

Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs? Wij hebben producten voor elk budget, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Outdoorkussens maakt ook loungekussens, terraskussens, ligbedkussens, sierkussens, bootkussens, caravankussens, zitzakken en verwarmde kussens op maat.