Skip to main content

SIERKUSSENS


Heb je een paar mooie kussens laten maken voor je loungeset en wil je daar nog een paar leuke sierkussens bij ontwerpen? Een goed idee. Met een paar mooie sierkussens in een ander patroon of een afwijkende kleur geef je een extra mooie uitstraling aan je loungeset. Uiteraard kun je sierkussens ook gebruiken voor je tuinstoel, ligbed of tuinbank, caravan of boot. Uiteindelijk zijn ze bedoeld om lekker ontspannen te kunnen genieten.

Kies jij voor allemaal dezelfde kussens of wil je liever tien verschillende op je loungebank? Laat jij je kussens buiten liggen of gebruik je ze vooral binnen? Dat is belangrijk bij de keuze voor de stof.

Stoffen voor sierkussens

Als je sierkussens bestelt doe je dat niet alleen omdat je comfortabel wilt zitten of liggen. Je creëert er ook een sfeer mee die je tuin net even extra kan opfleuren. Kies je voor een paar uitbundige sierkussens met vrolijke kleuren of voor een paar kussens met een rustige toon? Met onze talloze stoffen voor buiten en binnen kun je eindeloos combineren in kleur, textuur en patroon. Ga jij voor je lievelingskleur of pas je je liever aan aan de kleur van je tuinset? Kijk bij Stoffen voor meer informatie.

Vulling voor sierkussens

Een sierkussens gebruik je voor de sier, de naam zegt het al. Daarom moet het niet strak en vierkant of rond zijn maar een lekker plofkussen. Een sierkussen is ook niet per se functioneel; je hoeft er niet op te zitten en daarom is de stevigheid van het kussen minder belangrijk. Om je sierkussens comfortabel te maken om je hoofd of arm op te leggen of te gebruiken als steuntje in je rug is het daarom voldoende om gebruik te maken van een vulling van vlokken. Kijk bij Vulling voor meer informatie.

Afwerking van sierkussens

Een sierkussen is geen sierkussen als het zijn naam geen eer aan doet. Natuurlijk kun je kiezen voor een kussen zonder poespas, maar hoeveel mooier wordt jouw kussen als je er net even wat meer aandacht aan besteedt? Kies bijvoorbeeld voor een kussen met een koord als zijnaad of kies voor een zijnaad met een volant.  Zo ziet jouw sierkussen er gelijk een stuk gezelliger uit! Uiteraard kun je ook kiezen voor een kussen met twee verschillend gekleurde zijden of voor een mooi borduursel op de hoek. Kijk bij Afwerking voor meer informatie.

Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs? Wij hebben producten voor elk budget, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Outdoorkussens maakt ook lounchekussensterraskussens, ligbedkussens, tuinkussens, bootkussens, caravankussens, zitzakken en verwarmde kussens op maat.