Skip to main content

CARAVANKUSSENS


Ben je op zoek naar comfortabele caravankussens? Met onze selectie stoffen en vullingen zul je daarin zeker slagen. Natuurlijk ben je als je met een caravan op stap gaat zo veel mogelijk buiten.

Maar als je binnen zit wil je wel dat het er allemaal gezellig uitziet én dat je lekker kunt zitten. Ga je op je caravankussens slapen? Dan is comfort natuurlijk helemáál belangrijk. Houd je van een stevig kussen of zak je liever weg? Waar je ook voor kiest, je wilt natuurlijk wel uitgerust thuiskomen. Daarom denken wij graag met je mee.

Geef je caravan een compleet nieuwe look en verzin een prachtig ontwerp. Zo kun je de hele vakantie genieten van een nieuwe woonomgeving, helemaal naar jouw smaak en stijl gemaakt.

Stoffen voor caravankussens

Als je kussens gaat ontwerpen voor je caravan is het altijd belangrijk goed na te denken over de uitstraling die je caravan krijgt met je nieuwe kussens. Wil je een vrolijke look of liever een wat rustiger uitstraling? Houd je van patronen of kies je liever voor een effen stof? Je kunt zelfs overwegen je tuinkussens bij de caravan in dezelfde stof te ontwerpen. Zo krijg je een prachtige totale set. Naast kleur en patroon is het belangrijk voor een stof te kiezen die vuilafstotend is en goed tegen vocht kan. Tenslottte moeten de kussens wel even mee. Kijk bij Stoffen voor meer informatie.

Vulling voor caravankussens

In de herfst en de winter kan je caravan best vochtig worden. Als je er in het voorjaar weer gebruik van wilt maken wil je natuurlijk niet dat je zithoek vochtig is of zelfs naar schimmel ruikt. Daarom is het belangrijk voor de juiste vulling te kiezen. Wil je kussens laten ontwerpen? Iedere caravan is weer anders. Daarom is het belangrijk dat wij de juiste maten weten. Heb je kussens met gekke hoeken of uitsparingen of zijn ze op sommige plekken schuin? Neem dan contact met ons op en we laten je weten hoe je jouw kussens het best kunnen (laten) opmeten. Kijk bij Vulling voor meer informatie.

Afwerking van caravankussens

Wil je een paar bijzondere kussens laten vervaardigen voor in de caravan? Dan is het natuurlijk leuk als ze een persoonlijk tintje krijgen of extra mooi afgewerkt zijn. Strakke caravankussens kunnen we naaien met een zijnaad, een tussenstuk of een dubbel koord in de naad. Kies je ook voor een paar plof kussens? Dan is een volant, een bies of een tussenstuk met koord ook heel mooi. Natuurlijk kun je je caravankussens ook laten borduren met je eigen ontwerp. Kijk bij Afwerking voor meer informatie.

Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs? Wij hebben producten voor elk budget, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Outdoorkussens maakt ook loungekussens, terraskussens, ligbedkussens, tuinkussens, sierkussens, bootkussens, zitzakken en verwarmde kussens op maat.