Skip to main content

BOOTKUSSENS


Op de boot wil je natuurlijk lekker zitten, tenslotte zit je er al snel een hele dag. Zeker als je gasten meeneemt voor een mooie vaartocht is het fijn als ze comfortabel kunnen genieten van een mooie tocht. Daarom is het slim om te kiezen voor kwaliteit. Heb je een zeilboot, een binnenvaartschip, een speedboot of een plezierjacht? Wij hebben de perfecte stoffen en vullingen om daarvoor de ideale bootkussens te ontwerpen. Zo kun je lang genieten van comfortabele kussens met een perfecte pasvorm.

Na een zwempartij of een wilde boottocht kunnen de kussens aardig nat worden. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je lekker kunt blijven zitten, maar ook dat je je geen zorgen hoeft te maken om het uiterlijk van je kussens. Met de stoffen van Outdoorkussens is dat geen enkel probleem.

Stoffen voor bootkussens

Als je bootkussens nodig hebt kun je niet zomaar kiezen voor een paar leuke kussens. Vanwege de omstandigheden waarin je ze gaat gebruiken moeten ze voldoen aan veel verschillende eisen.

De stoffen voor onze bootkussens zijn daarom waterdoorlatend of waterafstotend. Daarmee kunnen ze veelvuldig nat worden door zout of zoet water zonder dat het de kwaliteit van de stof aantast. Ook kunnen deze stoffen goed tegen de zon en zijn ze onderhoudsvriendelijk. Zo blijven jouw kussens een lange tijd mooi. Kijk bij Stoffen voor meer informatie.

Vulling voor bootkussens

Het maken van bootkussens is niet eenvoudig. Ze moeten lekker zitten, perfect passen in de rondingen van je boot en tegen een stootje kunnen. Tenslotte wil je er nog lang gebruik van maken en moeten ze comfortabel blijven, ook als je er langdurig op zit. De juiste kussens blijven goed in model, ook als ze veelvuldig nat worden. Heb je kussens nodig voor in de kuip of de kajuit of wil je er misschien op slapen? Dan moeten ze extra comfortabel zijn. Kies dan voor de juiste vulling. Kijk bij Vulling voor meer informatie.

Afwerking van bootkussens

Een bootkussen moet vooral comfortabel zijn, maar ook de afwerking is belangrijk. De uitstraling van je kussens bepaalt tenslotte voor een belangrijk deel de uitstraling van je boot. Het best kun je kiezen voor strakke kussens omdat je langdurig lekker wilt zitten. Je kunt tenslotte nergens naartoe. Juist daarom is het leuk er een speels accent in te verwerken. Een bies, een koord of een borduursel bijvoorbeeld. Vaak is het ook handig de onderkant met een anti slip stof te laten naaien zodat de kussens niet gaan schuiven. Wil je verwarmde kussens? Ook dat is mogelijk. Kijk bij Afwerking voor meer informatie.

Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs? Wij hebben producten voor elk budget, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Outdoorkussens maakt ook loungekussens, terraskussens, ligbedkussens, tuinkussens, sierkussens, caravankussens, zitzakken en verwarmde kussens op maat.