Skip to main content

ZITZAKKEN


Zitzakken zijn ideaal om in de zomer op een hele relaxte manier te genieten van de zon. Houd jij van het ultieme ontspannen en wil je graag heerlijk wegzakken met een boek of een ipad? Ontwerp dan je eigen zitzak die niet alleen zalig ligt of zit, maar ook gelijk je tuin een leuke uitstraling geeft. Ga jij je zitzak gebruiken als loungeplek, loveseat of zonnebed of wordt het de ideale ontspanplek van je kinderen? Waar je ook voor kiest, een zitzak is altijd een perfecte keuze om heerlijk te ontspannen. Zeker als je kiest voor de comfortabele stoffen van Outdoorkussens.

Natuurlijk kun je een zitzak ook binnen gebruiken, want ook daar kun je heerlijk genieten van een comfortabele ligplek. Ook je kinderen zullen genieten van een zitzak op hun eigen slaapkamer.

Stoffen voor zitzakken

Zitzakken kunnen natuurlijk overal gebruikt worden, maar de meeste mensen genieten ervan in de tuin. Daarom hebben wij gekozen voor stoffen die je zitzak niet aantasten als die dagelijks buiten ligt. Deze weerbestendige stoffen hebben een speciale coating waardoor ze waterafstotend zijn. De druppels blijven er als het ware op liggen. Bovendien blokkeren de stoffen voor onze zitzakken UV straling en daarom kan jouw zitzak lekker lang in de zon liggen zonder te verkleuren. Zo heb je een ideaal kussen waar je jarenlang plezier van zult hebben. Kijk bij Stoffen voor meer informatie.

Vulling voor zitzakken

Zitzakken zijn enorme kussen-hoezen die gevuld zijn met korrels van kunststof. Zitzakken zijn niet meer dan grote kussens die zich helemaal naar je lichaam vormen zodra je er op gaat zitten of liggen. De kleine korreltjes die wij gebruiken voor jouw zitzak zijn gemaakt van Expanded PolyStyreen, oftewel EPS. Deze korrels bestaan voor 98% uit lucht en voor 2% uit EPS. Deze vulling is niet schadelijk voor het milieu en de korreltjes zijn ook niet giftig, mochten je kinderen ze per ongeluk binnen krijgen. Kijk bij Vulling voor meer informatie.

Afwerking van zitzakken

Wil jij graag een leuke zitzak laten maken, geheel naar eigen ontwerp? Dan kies je uiteraard voor een leuke stof die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van jouw tuin of huis. Uiteraard is jouw vuilafstotende zitzak keurig afgewerkt met stevige naden, zodat hij niet snel kapot gaat als jij of je kinderen er een keer hard op neerploffen. De zitzak heeft bovendien een dubbele rits. Heb je verder nog wensen zoals een volant, een bies of borduursel? Wij verzorgen het graag! Kijk bij Afwerking voor meer informatie.

Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs? Wij hebben producten voor elk budget, vaak is er meer mogelijk dan je denkt. We denken graag met je mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere producten? Outdoorkussens maakt ook loungekussens, terraskussens, ligbedkussens, tuinkussens, sierkussens, bootkussens, caravankussens, verwarmde kussens op maat.