Skip to main content

BORDUREN


Laat je kussens eens borduren!

Heb je er wel eens over nagedacht je outdoorkussens te laten borduren? Als je zelf je kussen laat ontwerpen bij Outdoorkussens kan dat altijd. Natuurlijk wil je graag kussens die helemaal aansluiten bij jouw smaak en stijl. Uiteraard is het voor jou ook belangrijk dat je kussens helemaal in de omgeving passen. Of je nu kussens bestelt voor een terras, om lekker te loungen of voor op je boot of caravan, ze zullen altijd uniek zijn als je ze bij Outdoorkussens bestelt. Wil je daar graag nog een extra element aan toevoegen? Dan kun je er voor kiezen je kussens te laten voorzien van een grappig, sierlijk of juist stoer logo door middel van borduurwerk.

Logo borduren voor bedrijven

Heb je een horecabedrijf met een groot of klein terras? Dan weet je als geen ander dat terraskussens op je stoelen aantrekkelijk zijn voor je gasten. De terrasstoelen zitten zo een stuk comfortabeler en dat betekent dat je gasten langer blijven genieten, zeker als je kiest voor verwarmde kussens. Als horeca ondernemer wil je de aandacht trekken door te kiezen voor leuke terraskussens. Door te kiezen voor een bepaalde stof of een patroon creëer je direct sfeer. Wil je graag een extra chique tintje geven aan je terraskussens? Dan kun je er voor kiezen je eigen logo erop te laten borduren. Zo creëer je net iets meer identiteit en exclusiviteit. Hoe vaker mensen je logo zien hoe beter, dat werkt altijd. Zo zorg je ook op je terras voor een sterk merk.

Ons borduurwerk is van hoge kwaliteit

Het borduren van kussens is niet eenvoudig. In ons professionele naaiatelier hebben wij echter zo veel ervaring dat de meest ingewikkelde borduurpatronen zonder enig probleem op de kussens aangebracht kunnen worden. Het borduursel dat wij verwerken in onze kussens is duurzaam. De steekjes zijn heel klein en dat betekent dat het borduurwerk lang mee kan gaan. Het is uiteraard ook belangrijk dat het borduurwerk lang blijft zitten. Tenslotte zit jij of zitten je gasten met grote regelmaat op je kussens. Wil je graag een borduurwerk op je kussens laten verwerken? Je kunt dan kiezen uit diverse kleuren en verschillende patronen. Heb je hele specifieke wensen? Neem dan even contact met ons op. We komen er samen vast wel uit!