Skip to main content

ONDERHOUD EN SCHOONMAKEN


Onderhoud is belangrijk

Als je Outdoorkussens laat ontwerpen wil je natuurlijk graag dat ze mooi blijven. Tenslotte heb je niet voor niets een prachtige set kussens besteld waar je nog veel plezier aan wilt beleven. Over de kwaliteit hoef je je echter geen zorgen te maken. De klasse van onze stoffen is zo hoog dat de levensduur van je kussens bij normaal gebruik erg lang is. Uiteraard is het wel van belang dat je de kussens zelf goed onderhoudt. Zorg er daarom voor dat je kussens bij langdurig slecht weer binnen liggen voor het behoud van je kussens.

Algemeen onderhoud

Onze kussens kunnen stuk voor stuk gewassen worden op een temperatuur van 30 graden. Ze mogen niet in de wasdroger en dienen aan de lucht gedroogd te worden. Heb je een vlek ontdekt in één van je kussens? Wassen is dan niet altijd nodig, De meeste vlekken kunnen eenvoudig verwijderd worden door te deppen met lauw water en eventueel een sopje. Zit er een hardnekkige vlek op één van je kussens? We adviseren je graag hoe je die het best kunt verwijderen. Als je liever gelijk een reinigingsmiddel wilt gebruiken adviseren we je dat eerst te proberen op een minder zichtbare plek op het betreffende kussen. Zo weet je zeker dat eventuele vlekken als gevolg van het reinigingsmiddel niet direct zichtbaar zullen zijn. 

Onderhoud van speciale coatings

Buitenstoffen zijn weerbestendig, vuilafstotend, onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en slijtvast omdat ze zijn behandeld met een speciale coating. In de loop der tijd slijt deze behandeling echter langzaam af. Is dat bij jou het geval? Dan is het van belang dat je de stof van je Outdoorkussens herbehandelt. Dat verhoogt de levensduur en de stof blijft langer mooi. Wil je meer weten over beschermingsmiddelen voor onze buitenkussens? Neem dan contact met ons op voor specifieke vragen.

Let op

Gebruik nooit spuitbussen, schuurmiddelen, bleekmiddelen, oplosmiddelen of detergenten om onze kussens te reinigen. Die zorgen voor onherstelbare schade.