Skip to main content

GARANTIE


Kwaliteit

Outdoorkussens vindt kwaliteit en service belangrijk. Garantie en nazorg zijn daarom beter dan bij menig concurrent. Problemen lossen we altijd op, gratis of in overleg met jou tegen een redelijke prijs als het product al uit de garantieperiode is.

Garantietermijn

Bij normaal gebruik en onderhoud geven een garantie van vijf jaar op onze producten. Uiteraard is het voor de garantieperiode van belang dat je je aankoopbon goed bewaart.

Controleer je levering

Natuurlijk doen wij onze uiterste best je een topproduct te leveren. Heb je een bestelling ontvangen, controleer dan toch altijd of die voldoet aan jouw wensen. Klopt er om welke reden dan ook iets niet aan de levering, laat het ons dan direct weten. We doen vervolgens ons uiterste best je probleem binnen veertien dagen op te lossen. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat per omgaande weten. Retourneren is niet mogelijk in verband met maatwerk.

Garantie op stoffen

De stoffen van onze buitenkussens zijn weerbestendig, waterbestendig, vuilafstotend, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. De stoffen pillen niet en worden niet hard door regelmatig gebruik. Bovendien zijn onze stoffen ademend en koel, en dat betekent dat ze niet plakken bij warm weer. Heb je desondanks toch klachten over de kwaliteit van de stof die wij hebben gebruikt voor jouw persoonlijke kussens, aarzel dan niet en neem contact met ons op. We bekijken direct de mogelijkheden en gaan samen op zoek naar een gepaste oplossing. Onze stoffen kunnen worden gewassen op 30 graden. Heeft je kussen een vlek? Verwijder die dan met een doekje en een sopje.

Garantie op stiknaden

De stiknaden van onze kussens zijn van goede kwaliteit. Daarom kunnen wij een garantietermijn van 5 jaar bieden op het stikwerk. Moet je onverhoopt toch een stiksel laten herstellen? Dan zijn de verzendkosten van je kussen het eerste jaar gratis.